Tillbaka

Vi söker servicemontör för rörarbeten

Samsons rör är ett ekonomiskt starkt företag som verkat i Storstockholm i snart 30 år. Vi erbjuder professionella och privata beställare kvalitetssäkrad och problemfri VVS installation, rörservice och högtrycksspolning. Är du en glad VVS-montör som vill ha mer?

Samsons rör är kända för att ha personligt engagerade och kvalificerade medarbetare som håller vad de lovar i både leverans och tid – genom att göra rätt från dag ett har vi marknadens nöjdaste kunder, det är troligtvis därför det går bra för oss och att vi växer.

Nu stärker vi vårt trevliga team på 40 personer med fler erfarna och certifierade VVS-montörer. Du har egen servicebil och utgår oftast från vårt kontor som ligger centralt i Solna, kunderna finns i Storstockholm.

För att du ska vara relevant för oss, och passa in i vår kultur, har du inte bara lång yrkesvana utan också en trevlig personlighet. Ditt bemötande och att aldrig stå svarslös inför oväntade problem är A och O för att lyckas. Vi har många kvalitetsmedvetna avtalskunder som förstår vikten av riktigt bra produkter, kompetent personal och service utöver det vanliga.

Som kompensation får du trygghet, bra lön och likasinnade kollegor som alla är med på att höja standarden i branschen – hos oss ska du både utveckla och utvecklas, i ett modernt team där alla vidareutbildas löpande.

Med kvalitet, ordning och ansvar blir det rätt från dag ett! Välkommen att höra av dig till vår servicechef Brian Estay, 070-713 88 08, eller skicka din ansökan direkt till [email protected]