Montörer från
Samsons Rör

Vi brukar säga att nöjda kunder blir trogna kunder. Det kanske kan låta självklart, men för oss genomsyrar detta synsätt verkligen hela vår verksamhet.

Vi är ett VVS-företag med över 30 år i branschen, verksamt i Stockholm med omnejd, som alltid gör vårt yttersta för att göra bra arbeten för våra kunder. Så vänd dig till oss och våra montörer om du behöver en helhetsleverantör av kvalitetssäkrad och problemfri VVS-installation, rörservice eller avloppsspolning.

Vi är experter på att rensa avlopp

Anlita oss för att rensa dina avlopp. Vi utför högtrycksspolningar vilket är dem snabbaste och bästa lösningen om du har fått stopp i ditt avlopp. En kraftig vattenstråle lossar då alla avlagringar, eventuella fastnade föremål och spolar ut dem så att ditt avlopp återfår sin tänkta funktion. Vi når dig snabbt om du bor i Stockholm med omnejd.
Vi ser också till att alltid ligga i framkant när det gäller ny teknik för att vi alltid ska kunna erbjuda dig den bästa lösningen. Exempel på ny teknik som vi använder för att effektivisera vårt arbete är digital orderhantering och handdatorer för kommunikation.

Ett par nöjda röster

JM - Nyproduktion bostäder
Samsons Rör var med på resan

Samsons rör har dragit alla rörinstallationer i 146 bostäder i det nybyggda bostadsområdet Dalenum, Lidingö.

“Vi har kämpat med det här byggprojektet och nu är det bara målgången kvar. Samsons har varit med på den resan. Vi har haft våra meningsskiljaktigheter, men vi har löst allt. Husen blev färdiga och inflyttningen kunde ske i tid.  När de började jaga på oss när det gäller tidplanen blev jag riktigt nöjd, då kändes det att vi kommit långt med samarbetet.”

Mikael Mattsson
Projektledare för byggprojektet Dalenum, Lidingö, JM.
JM - Nyproduktion bostäder
Man känner när hjulen snurrar i samma takt

JM Bostad upphandlade Samsons Rör för VS-installationer i de första två etapperna av nybyggnadsprojektet Ceremonien, med 182 nya bostäder i Nockeby, Bromma. Just nu pågår förhandling om den tredje etappen.

“Vi valde Samsons för att vi ansåg dem kompetenta och prisvärda. Mikael Johansson på Samsons, är noggrann och snabb i anbudskommunikationen vilket jag uppskattar. I sådana här affärer känner man från bägge håll när hjulen snurrar i samma takt-när det funkar helt enkelt. Det har det gjort med Mikael!”

Anders Fredriksson
Inköpare bostäder, JM
HSB Sockholm - Serviceavtal
De håller tider

HSB Stockholm har många bostäder som de förvaltar.  Samsons Rör har ramavtal och  rycker ut när det behövs – ofta med kort varsel.

Avloppsspolning

På uppdrag av Fasto och HSB har Samsons Rör genomfört flera systematiska avloppsspolningar

Samarbetet har fungerat bra, med snabb och god service. Eftersom Samsons Rör som vår underentreprenör blir vårt ansikte utåt har vi också ställt höga krav på service och kvalitet i jobbet. Detta har de visat att de klarar av mycket bra.

Kommunikation är svårt, men så otroligt viktigt

“Samarbetet fungerar bra. De lyssnar på vad man säger och har en hög servicegrad nr det gäller förslag på lösningar. Kommunikation är svårt men så otroligt viktigt-det tycker jag fungerar på Samsons Rör.”

V A Kant
Underhållsplanerare

Kvalitet och värde

Kvalitet för oss är summan av riktigt bra produkter,
kompetent personal och service utöver det vanliga.

För att du ska kunna känna dig trygg i att vi alltid gör ett bra jobb arbetar vi mycket med vår interna kvalitetssäkring. Denna innebär att vi ställer lika höga krav på oss själva som du som kund ställer på oss. På så sätt skapar vi starka, personliga och långsiktiga affärsrelationer som vi båda tjänar lika mycket på.

Kvalitet för oss är summan av riktigt bra produkter, kompetent personal och service utöver det vanliga.

Målet är att skapa ett verkligt värde och förtroende som gör att du vill återkomma – att du ser oss som det naturliga förstahandsvalet och självklara samarbetspartnern i Storstockholm.

Affärsidé och vision

Samsons rör erbjuder professionella och privata beställare i Storstockholm kvalitetssäkrad och problemfri VVS installation , rörservice och högtrycksspolning. Vi skapar mervärde för våra kunder genom att ha personligt engagerade och kvalificerade medarbetare som håller vad de lovar i både leverans och tid.

Samsons rör är kända och respekterade för att göra rätt från dag ett och vi har marknadens nöjdaste kunder. Vi har så starka, nära och personliga kundrelationer att vi uppfattas som oersättliga. Samsons rör är därför det naturliga förstahandsvalet och den självklara samarbetspartnern för VVS arbeten i Storstockholm.

Våra medarbetare

Grunden för vår verksamhet är våra fantastiska medarbetare och idag har vi cirka 40 montörer igång på olika arbeten.

Vi vet att det kan vara jobbigt att ha hantverkare hemma. Renoveringar eller problem med t.ex. avlopp är påfrestande nog som det är. Vi är mycket stolta över våra trevliga och kunniga medarbetare, som alltid tar god hand om våra kunder.

Vi har valt våra medarbetare med omsorg och framför allt utifrån två kriterier. De ska ha tillräckligt lång yrkesvana för att aldrig stå svarslösa inför ett oväntat problem. De ska också ha en hög social kompetens för att på ett bra sätt kunna representera oss ute hos våra kunder. Dessutom ska du alltid uppleva att det är ordning och reda när du samarbetar med oss – pålitlighet och ansvar är A och O.

Vidareutbildning står högt på agendan hos oss och vi utbildar regelbundet våra medarbetare för att de ska uppfylla våra kunders önskemål och marknadens krav.